Preskoči na glavni sadržaj

Zagrebačko Dokukino KIC privremeno gostuje u MM centru

Zagrebačko Dokukino KIC dočekat će proljeće na novoj lokaciji. Zbog renovacije kino dvorane i prostora Kulturno informativnog centra u Preradovićevoj 5, Dokukino će privremeno preseliti u MM centar u Savskoj cesti 25. 

Već u subotu 12. ožujka publika će moći vidjeti pretpremijeru filma Abeceda (E. Wagenhofer, Njemačka/Austrija, 107'), koji ispituje pogreške obrazovnog sustava odgovornog za smanjene kreativnosti i samostalnosti djece. Film će otvoriti reviju 'Djeca su naše najveće bogatstvo' koja od 18. ožujka počinje igrati u Dokukinu KIC. Uz Abecedu u sklopu revije na programu su filmovi Web junkie - ovisnici o Internetu (S. Shlam i H. Medalia, Izrael / SAD, 73’) koji prati trojicu tinejdžera u Centru za odvikavanje od mrežnih igara i interneta u Pekingu te Djeca s planine Napf (A. Schmid, Švicarska, 87'), priča o jednom sasvim drugačijem odrastanju, bez računala i Facebooka, na livadama i farmama Švicarske.

Više informacija o programima Dokukina, privremeno na novoj adresi, potražite na službenoj web stranici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.