Preskoči na glavni sadržaj

Zagreb Film Festival u Beogradu i Dubrovniku

Zagreb Film Festival predstavlja se publici u Beogradu i Dubrovniku. Beograđani će imati priliku pogledati prvi i drugi dio omnibusa Zagrebačke priče, dok će Dubrovčani vidjeti izbor iz ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg programa te izbor od 11 filmova iz natjecateljskog programa Kockice.

Parobrod i Dom omladine Beograda pozivaju na vikend suvremene hrvatske pop kulture Zagreb na službenom putu koji će se održati od 9. do 11. studenog u Domu omladine u Beogradu. U sklopu programa Zagreb Film Festival predstavlja se beogradskom premijerom omnibusa Zagrebačke priče iz 2009. godine i Zagrebačkim pričama vol 2, prikazanima na zatvaranju ovogodišnjeg festivala.

Beogradska publika imat će priliku pogledati dosadašnje pobjednike natjecateljskog programa Kockice u kojem ZFF svake godine predstavlja kratkometražne filmove novih hrvatskih autora. Izbor filmova Najbolje od Kockica čine naslovi: Pusti me da spavam Sare Hribar, Hladna fronta Uroša Živanovića, Onda vidim Tanju Juraja Lerotića i Komba Tina Žanića. Više informacija o programu potražite na ovoj poveznici.

Zagreb Film Festival predstavit će se i dubrovačkoj publici. Od 8. do 14. studenog odabrani naslovi s ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg izdanja festivala bit će prikazani u u dubrovačkom kinu Sloboda. Dubrovačka će publika imati priliku pogledati i izbor od 11 filmova iz programa Kockice, među kojima I ovogodišnje laureate: dobitnika Zlatnih kolica za najbolji film Terarij Hane Jušić i dobitnika posebnog priznanja žirija, film Babysitter Ivana Sikavice. Više informacija o programu potražite ovdje.

Naslovne fotografije: Terarij; Komba; Hladna fronta

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.