Preskoči na glavni sadržaj

Zagonetni dječak još uvijek najgledaniji film u kinima

Deset dana nakon početka prikazivanja film redatelja Dražena Žarkovića Zagonetni dječak i dalje čvrsto drži poziciju najgledanijeg filma u domaćim kinima. 

Nakon iznimno uspješnog prvog vikenda u kojem ga je pogledalo ukupno 11.617 gledatelja, Zagonetni dječak u drugom vikendu bilježi porast od 25% s ukupno 14.413 prodanih ulaznica. Film je u proteklih deset dana pogledao  28.651 gledatelj. Iako ga je po zaradi pretekao visokobužetni blockbuster Carstvo velikog OzaZagonetni dječak zadržao je prvenstvo u broju prodanih ulaznica.

Nastavak uspješnog prvijenca Koko i duhovi, Zagonetni dječak nastavlja niz domaćih hitova u kinima koji su nakon Koka učvrstili filmovi Svećenikova djeca i Sonja i bik.

U Kokovoj novoj pustolovini glavni junak uz pomoć prijatelja Tome i Marijane razotkriva dobro skrivanu tajnu novog učenika iz razreda. Koka je još jednom uspješno utjelovio mladi glumac Antonio Parač, dok su ostale uloge odigrali Toma Budanko (Zagonetni dječak), Karlo Maloča (Tomo) i Vanja Markovinović  (Marijana). U filmu glume i Filip Ružić, Nina Mileta i Kristian Bonačić.

Scenarij za film Zagonetni dječak prema slavnom istoimenom predlošku napisala je Hana Jušić uz pomoć Dražena Žarkovića i Daniela Kušana. Film je nastao u produkciji Kinorame i Hrvatske radiotelevizije, sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa MEDIA, dok je za distribuciju odgovorna tvrtka 2i Film.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.