Preskoči na glavni sadržaj

Za 20. Dane hrvatskog filma prijavljena 232 filma

Za program konkurencije 20. Dana hrvatskog filma prijavljena su 232 filma i to 58 igranih filmova, 62 dokumentarna filma, 25 animiranih filmova, 32 eksperimentalna filma, 27 namjenskih filmova, te 28 glazbenih spotova.

U tijeku je postupak selekcije pristiglih filmova za ovogodišnji program konkurencije, koju obavljaju selektori i umjetnički savjetnik 20. DHF-a, filmski kritičar Dean Šoša. Selektori za pojedine kategorije su: Danilo Šerbedžija za igrane filmove, Tomislav Čegir za dokumentarne filmove, Darko Kreč za animirane filmove, Damir Čučić za eksperimentalne filmove, te Ilko Čulić za namjenske filmove i glazbene spotove.

Selektirani filmovi za programe konkurencije 20. DHF-a bit će javno objavljeni u četvrtak, 17. ožujka na konferenciji za novinare i na službenim stranicama DHF-a.

20. Dani hrvatskog filma održat će se od 4. do 9. travnja 2011.


 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.