Preskoči na glavni sadržaj

VANIMA poziva na besplatne filmske radionice

Filmsko-kreativni studio VANIMA organizira 13. Ljetne filmske radionice koje će se održati od 26. do 30. lipnja u Varaždinu.

Djeca i mladi mogu se prijaviti na dvije radionice animiranog filma (crtanje i stop animacija) te na radionicu osnova drona. Radionice će u prostorijama udruge, na adresi Petra Preradovića 4, voditi članovi VANIME zajedno s vanjskim suradnicima.

Prijave traju do 23. lipnja, a primaju se na e-mail: vanima@vanima.hr ili na broj mobitela 091/ 798-0858 (Hrvoje Selec). Filmske radionice namijenjene su djeci od 8 do 16 godina, a broj polaznika je ograničen. Sve ostale informacije polaznici će dobiti nakon završetka prijava i formiranja grupa. 

Tijekom trideset  godina u VANIMI je više od 300 djece izradilo više od 260 filmova kroz radionice i godišnje grupe koje prate školsku godinu. Godišnje VANIMA održi 250 školskih sati rada s djecom i mladima, a obrazuje njih oko 50. Uz godišnju produkciju, 2005. godine VANIMA uvodi i radionički tip rada kroz ljetne praznike, te se taj projekt pokazao kao zanimljiva i posjećena aktivnost za djecu u dobi od 8 do 16 godina. Od 2010. godine VANIMA organizira VAFI – Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin koji je u kratkom roku postao prepoznatljiv, te je njime Varaždin ucrtan u mapu festivala animiranog filma. 

Program financijski podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i Grad Varaždin. 

Više o udruzi možete saznati na njihovim internetskim stranicama.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.