Preskoči na glavni sadržaj

Uzbuna na Zelenom Vrhu na Mill Valley Film Festivalu 

Debitantski film redateljice Čejen Černić Uzbuna na Zelenom Vrhu premijerno će se prikazati u Sjedinjenim Američkim Državama na 40. izdanju Mill Valley Film Festivala koji traje od 5. do 15. listopada.

Novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Koku sudjeluje u Mind the Gap programu, u sekciji filmHOOD. Mind the Gap program posvećen je ženama u svijetu filma i tehnologije. Ova festivalska inicijativa usmjerena je na problematiku ravnopravnosti spolova kojom se bavi kroz organizaciju projekcija, prezentaciju projekata, različite panele te razgovore s uspješnim ženama iz ove dvije industrije s ciljem da se publika angažira, poveže i nadahne. Program filmHOOD u kojem će Uzbuna na Zelenom Vrhu Čejen Černić biti prikazana namijenjen je filmovima za sve dobne skupine.

Mill Valley Film Festival osnovan je 1977. godine u kalifornijskom San Rafaelu. Festival se održava svakog listopada i traje 11 dana tijekom kojih se prikaže 200 inovativnih američkih i međunarodnih filmova za više od 60 000 posjetitelja. MVFF je iznimno uspješan u lansiranju novih filmskih naslova i novih redatelja te je zahvaljujući svojem visokokvalitetnom i nekonkurentnom okolišu za nezavisne filmove vrlo brzo nakon osnutka stekao kultni status.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama festivala. 

Naslovna fotografija: prizor iz filma Uzbuna na Zelenom Vrhu

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.