Preskoči na glavni sadržaj

Uskoro počinje snimanje filma Ljubav ili smrt, trećeg nastavka Kokovih pustolovina

15. ožujka na zagrebačkim lokacijama počinje snimanje filma Ljubav ili smrt, trećeg nastavka filmskih pustolovina dječjeg detektiva Koka i njegovih prijatelja nastalih iz pera Ivana Kušana. Uz istu glumačku ekipu na set se vraća i redatelj prvog filma - Daniel Kušan, a za produkciju je zadužena Ankica Jurić Tilić iz Kinorame.

U Ljubavi ili smrti mali detektivi iz Koka i duhova i Zagonetnog dječaka polako odrastaju i ljubavni problemi sve im više postaju glavni interes. Tako ćemo u ovome filmu provjeriti jesu li Koko i njegovi prijatelji jednako spretni u rješavanju ljubavnih zavrzlama, kao što su se dokazali u rješavanju misterija Vincekova blaga i zagonetnog dječaka iz razreda.

Snimanje Ljubavi ili smrti započinje 15. ožujka i završit će u prvom tjednu svibnja 2014. godine. Veći dio snimat će se na zagrebačkim lokacijama, od kojih su neke poznate i iz ranijih filmova, a neke će biti nove, baš kao što će novi biti i neki junaci priče. Svoje će uloge ponoviti Antonio Parač u ulozi Koka, Kristian Bonačić u ulozi Zlatka, Nina Mileta u ulozi Kokove sestre Marice te Vanja Markovinović u ulozi Marijane. Redatelj Daniel Kušan za film je i scenaristički adaptirao istoimeni roman Ivana Kušana, direktori fotografije su Mario Sablić i Filip Tot, a producentica filma je Ankica Jurić Tilić iz Kinorame.

Razvoj i proizvodnju filma podržao je Hrvatski audiovizualni centar, a krajem godine moći će se pogledati u svim hrvatskim kinima u distribuciji 2i Filma.

Priopćenje za medije i fotografiju u visokoj rezoluciji preuzmite ovdje.

Naslovnica: glumačka ekipa filma Ljubav ili smrt

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.