Preskoči na glavni sadržaj

Uskoro ističe rok za prijavu na 8. CentEast Warsaw-Moscow

8. CentEast Warsaw-Moscow
Moskva, 16. listopada 2012; Varšava, 19. listopada 2012.
Rok za prijavu: 7. rujna 2012.

Platforma CentEast Warsaw–Moscow i ove godine nastavlja s predstavljanjem projekata u razvoju u Varšavi i Moskvi! Osnovna ideja jest povećanje vidljivosti istočnoeuropskih filmova i njihovo sudjelovanje na međunarodnom tržištu putem prezentiranja odabranih projekata prodajnim agentima, distributerima, koordinatorima festivalskih programa i predstavnicima televizija.

Za ovogodišnje izdanje CentEast Warsaw-Moscow, traže se projekti u razvoju i dovršeni (dugometražni igrani i dokumentarni) filmovi koji još nisu imali svjetsku premijeru. U obzir dolaze projekti odnosno filmovi iz Bjelorusije, Bugarske, Češke, Hrvatske, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunjske, Rusije, Slovačke, Slovenije i Ukrajine.

Rok za prijavu projekata je 7. rujna 2012.

Odabrani projekti bit će predstavljeni u okviru sajma Red Square Meetings, 16. listopada u Moskvi i 19. listopada u Varšavi, u sklopu industry dijela 28. Međunarodnog filmskog festivala u Varšavi.

Kontakt: Magdalena Banasik, centeast@gmail.com
Detaljne informacije o prijavama mogu se pronaći ovdje.
CentEast - službena stranica

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.