Preskoči na glavni sadržaj

U Zagrebu počinje 4. Sajam filma 

Od 19. do 21. rujna 2018. godine u zagrebačkom kinu Europa će se održati Sajam filma i Izborna sjednica Skupštine Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača koje zajednički organiziraju Kino mreža, Hrvatski audiovizualni centar i Zagreb Film Festival.

Četvrti Sajam Kino mreže još će jednom okupiti neovisne kinoprikazivače i podržati njihov daljnji razvoj kroz razgovore, edukacijske i informativne programe, primjere dobre prakse i filmske projekcije. Sajam je tu kako bi se svi međusobno bolje upoznali, raspravili o tekućim pitanjima, stvorili nova partnerstva i zajedničke vizije, a razgovori i predavanja će na konkretnim primjerima pokazati neke taktike i strategije koje svima mogu pomoći u što uspješnijem vođenju neovisnih kina.

Na Sajmu filma održat će se Izborna sjednica Skupštine Kino mreže na kojoj će biti birana tijela Udruge za novo mandatno razdoblje – Upravni obor, Stegovna komisija i Likvidator.

Osim toga na Sajam filma dolaze i distributeri koji će predstaviti naslove sezone 2018/19, a očekuje se i niz premijernih filmskih projekcija.

Događaj je zatvoren za javnost. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.