Preskoči na glavni sadržaj

U tijeku su prijave na radionicu filmske šminke i maske - Media Make Up School

Radionica počinje 17. rujna 2012, a sastoji se od savladavanja naprednih tehnika filmske šminke kao što su maska, karakterna šminka, masnice, ogrebotine, posjekotine, aplikacija umjetnih brkova i brada, frizure za potrebe snimanja te direktno iskustvo rada na filmskom setu. Uz predavanja, polaznići će savladati i praktične vježbe na setu filma Šegrt Hlapić. Broj polaznika je ograničen.

Voditeljica radionice Tina Jesenković radi kao majstorica šminke na reklamama, spotovima i kratkometražnim igranim filmovima u Londonu, a surađivala je sa zvijezdama kao što su Maggie Smith i Judy Dench. Radila je s make up artisticom Noriko Watanabe (Sjećanja jedne gejše, Kill Bill, Spiderman, Bande New Yorka) i majstorom maske Barrijem Gowerom (Harry Potter) na filmu Diana (Caught in Flight).

Nekoliko godina radi i za London Fashion Week, MOBO Awards te Chicken Shed Theater, a paralelno radi i za svjetski poznatu majstoricu šminke Bobbi Brown i vodi njezin make up studio u Harrodsu u Londonu gdje vodi tečajeve i edukacije za klijente i mlade majstore šminke. U Hrvatskoj je radila na nekoliko filmskih i televizijskih produkcija, između ostalog i na Josefu Stanislava Tomića te Visokoj modnoj napetosti Filipa Šovagovića i Svinjarima Ivana Livakovića.

Kontakt za prijavu:
Tina Jesenković
tinajesenkovic@gmail.com
Media Make Up School
091 767 0916

Program radionice Media Makeup School sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.