Preskoči na glavni sadržaj

U tijeku prijave za radionicu osnova 16mm filma 

Filmski laboratorij Klubvizija SC poziva na dvodnevnu radionicu osnova 16mm filma koja će se održati 10. i 11. travnja od 10 do 16 sati. Polaznici će imati priliku naučiti cijeli proces rada sa preobratnim 16mm filmom u boji; od rukovanja i snimanja Bolex kamerom, pripreme kemije za razvijanje, ručnog razvijanja do projekcije filmova nastalih tijekom radionice. 

Prvi dan radionice (rukovanje i snimanje Bolex kamerom) vodit će Ivan Slipčević, docent na Akademiji likovnih umjetnosti na odsjeku za animirani film i nove medije, ujedno i direktor fotografije na brojnim filmovima, umjetničkim projektima i performansima. Drugi dan radionice rezerviran je za ručno razvijanje i projiciranje filmova. Radionica je namijenjena početnicima u svijetu analognog filma, kao i onima koji žele obnoviti svoja znanja u radu sa 16mm filmom. 

Radionica osnova 16mm filma održava se 10. i 11. travnja od 10 do 16 sati u prostorima Klubvizije (u MM centru, Savska 25).

Kotizacija: 200 kn / članovi Klubvizije SC, 250kn / ostali; prijave se primaju isključivo putem maila: sc.klubvizija@gmail.com 

Radionica se održava uz potporu Grada Zagreba i Hrvatskog audiovizualnog centra. 

Detalje potražite na službenim stranicama Klubvizije ili na Facebooku

Autori plakata: This Town Needs Posters

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.