Preskoči na glavni sadržaj

U tijeku je osma scenaristička radionica Palunko

Za sve one koji se žele baviti scenaristikom, a ne znaju otkuda početi – Palunko je radionica za njih. Palunkova je glavna aktivnost neformalna scenaristička edukacija s ciljem osnaživanja domaće scenarističke scene. Mentorica je Irena Krčelić, a za radionicu koja kreće u listopadu možete se predbilježiti odmah ili pratiti korake na stranici projekta. 

Krenula je osma runda scenarističke radionice Palunko, petotjedne online edukacije namijenjene onima koji žele savladati osnove pisanja za ekrane. 

'Nitko vas ne može naučiti pisati scenarije', kaže voditeljica programa, dramaturginja i scenaristica Irena Krčelić, 'osim vas samih'. Zato se radionica sastoji od praktičnih vježbi koje se rješavaju samostalno, dok se na kraju tjedna, kao grupa, polaznici sastaju na Zoomu. Tad porazgovaraju o svemu što su iskusili rješavajući zadatke i zajednički odrade vježbu koja vodi jedan korak dalje. 

Želite li se okušati u savladavanju osnova pisanja za film, dobrodošli ste se uključiti. Deveta Palunkova runda koja kreće u ponedjeljak, 18. travnja 2022. godine već je popunjena, no možete se predbilježiti za desetu koja kreće u ponedjeljak 10. listopada 2022. godine prijavom na e-mail info@palunko.org. Prethodno iskustvo nije potrebno, a sudjelovanje je polaznicima besplatno. 

Svi radionički zadaci su javno dostupni na web stranicama scenarističke edukacije Palunko. Ne morate čekati da radionica krene, nego odmah početi vježbati - jer nitko vas neće naučiti pisati scenarije, osim vas samih. Krenite već danas. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.