Preskoči na glavni sadržaj

U Sisku počinje 11. Revija dokumentarnog filma Fibula

Revija počinje 8. prosinca u 18 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine. Kum ovogodišnje Revije je Bekim Sejranović. 

Fibula je od početaka, kada je prikazivala dokumentarne filmove povijesno-arheološke tematike, prerasla u Reviju selekcije najboljih dokumentaraca. U proteklih deset izdanja prikazano je 120 filmova hrvatskih i stranih autora. Reviju su posjećivali mnogi redatelji, a kumovi revije bili su Nedžad BegovićBranko Ištvančić, Đelo HadžiselimovićGoran Dević, Ljiljana Mandić i Irena Škorić. Ove godine tu ulogu preuzeo je Bekim Sejranović, pisac i pustolov, protagonist jednog od ovogodišnjih dokumentarnih filmova koji su na programu Fibule.

Revija počinje 8. prosinca u 18 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, a na programu su Gazda Daria Juričana, Kino otok Ivana Ramljaka, WEB junkie, ovisnici o internetu Shosha Shlama i Hilla Medalie, Razred Vesne Čudić, Neželjena baština Irene Škorić, Od Tokija do Morave Mokua Teraoka i 4.7 Đure Gavrana.

U pauzama između filmova publika će moći upoznati većinu autora dokumentarnih filmova, te kuma revije Bekima Sejranovića. Pokrovitelji ovogodišnje Fibule su Grad Sisak i Sisačko-moslavačka županija, dok je organizator Dom kulture Kristalna kocka vedrine. Sve projekcije su besplatne.

Raspored 11. Revije dokumentarnog filma Fibula potražite s desne strane teksta. 

Naslovne fotografije: Kino otok, Razred

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.