Preskoči na glavni sadržaj

U dva tjedna Gangstera pogledalo više od 5.000 gledatelja

Dugometražni dokumentarni film Gangster te voli redatelja Nebojše Slijepčevića u prva dva tjedna prikazivanja privukao je 5.290 gledatelja. Najbolje rezultate bilježi u Splitu, gdje ga je dosad pogledalo čak 2.877 gledatelja.

Gangster te voli u distribuciju je krenuo 6. veljače u 18 kinodvorana širom Hrvatske uključujući i zagrebački te splitski Cineplexx. U prvom tjednu pogledalo ga je 2.902 gledatelja, dok u drugome bilježi 2.388 posjetitelja. Proteklog tjedna film se počeo prikazivati i u Rijeci, Poreču, Rovinju, Labinu, Pazinu, Dubrovniku, Korčuli, Čakovcu, Daruvaru, Sisku i Pakracu, a zbog velikog interesa u ožujku će se moći ponovo vidjeti u Vodicama i Puli.

Gangster 28. veljače dolazi u Samobor, a 12. ožujka imat će premijeru u Koprivnici. Tijekom ljeta 2014. godine film će se prikazivati u još 15 gradova i otoka diljem Dalmacije u organizaciji Kino Mediterana – putujućeg kinoprojekta Festivala mediteranskog filma Split.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama filma, a sve novosti možete pratiti i na Facebooku.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.