Preskoči na glavni sadržaj

Tusta u kinima diljem zemlje

Nakon premijere dugometražnog biografskog dokumentarca Tusta produkcijske kuće Factum i redatelja Andreja Korovljeva održane u zagrebačkom Kinu Studentskog centra, film se na istoj lokaciji može pogledati do nedjelje, 6. listopada, a do kraja godine zakazane su projekcije diljem Hrvatske i regije. 

Film donosi priču o legendarnom frontmenu KUD Idijota, najznačajnijeg punk benda s ex-Yu prostora i već nosi nagradu publike sa 17. Liburnia film festivala.

Na svečanoj premijeri podršku su iskazala i brojna poznata lica iz svijeta filma i glazbe, a uz redatelja Andreja Korovljeva i producenta Nenada Puhovskog, prepunoj dvorani naklonili su se i neki od sudionika u filmu te dio filmske ekipe, među kojima su bili: glazbeni urednik i kritičar Ilko Čulić; izvršna producentica i asistentica redatelja Neda Frank; glavni snimatelj Goran Legović; montažerka i koscenaristica Vesna Biljan Pušić; dizajnerica zvuka Dubravka Premar; glavni tonski snimatelj Ivan Šmintić; koordinatorica arhivskog materijala Lada Bonacci i grafički dizajner Bruno Razum

Ulaznice za projekcije u Kinu SC dostupne su na Entrio internetskoj stranici i na blagajni Teatra &TD, svaki dan od 11 – 13 sati i od 18 – 19.30 sati. 

Sve informacije o prikazivanju filma Tusta mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici

Naslovne fotografije: zagrebačka premijera filma 
(*autorica fotografija je Nina Đurđević)

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.