Preskoči na glavni sadržaj

Triler Nije sve u lovi od četvrtka u hrvatskim kinima

Zagreb, 29. listopada - Jučer je u Cineplexxu Centar Kaptol održava svečana premijera filma Nije sve u lovi, dugometražnog debija redatelja Darija Pleića. Radi se o trileru s temom iz hrvatske svakodnevice u kojem glavne uloge tumače Nikša Butijer, Sara Stanić i Marko Cindrić. 
 

Nije sve u lovi kriminalistički je triler koji govori o Ines (Sara Stanić) i Robiju (Marko Cindrić), mladom paru koji zarobljen dugovima pokušava pronaći izlaz iz nezavidne situacije. Ako kamataru do određenog roka ne vrate čitav iznos, prijeti im likvidacija. U priču zatim ulazi imućni i osamljeni bankar (Nikša Butijer), a krimi-zaplet dodatno se zakomplicira ljubavnim trokutom. Film će se od četvrtka moći pogledati u multipleksima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, a uskoro zatim i u ostalim kinodvoranama diljem Hrvatske.

Scenarij supotpisuje Branko Ružić, kameru Mario Delić, montažu Antonija Mamić Vukičević, kostime Alena Orović, scenografiju Ivan Ivan, glazbu Tomislav Babić, oblikovanje zvuka Ivan Zelić, a u sporednim ulogama pojavljuju se Leona Paraminski, Živko Anočić i drugi. Producent je Ivan Maloča Interfilma, a distributer Continental Film. Film je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.


Marko Cindrić, Dario Pleić, Sara Stanić, Nikša Butijer i Ivan Maloča

Fotografije s jučerašnje premijere u visokoj rezoluciji preuzmite na ovoj poveznici, a fotografije iz filma u visokoj rezoluciji na ovoj.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.