Preskoči na glavni sadržaj

Treća RE-ACT radionica: otvoren je javni poziv za sudjelovanje producenata bez projekta

Nakon dva uspješna izdanja radionica u Hrvatskoj i Sloveniji, treća RE-ACT radionica će se održati u Pordenoneu u Italiji i to u suradnji s prvim izdanjem programa SeriesLab TorinoFilmLaba! 

Pozivamo sve producente koji razvijaju igrane filmove/dokumentarne filmove/TV serije, zainteresirane za razvijanje koprodukcija unutar regije Hrvatske-Slovenije-Furlanije Julijske Krajine (Italija), da se pridruže sudjelovanju na radionici kao sudionici bez projekta. Radionica će se održati od 11. do 13. ožujka u Pordenoneu.

 Dvodnevni program nudi mogućnost:  

•sudjelovanja na tri SeriesLab predavanja koja će održati ključni akteri na međunarodnom tržištu TV serija (www.torinofilmlab.it)
•sudjelovanja na svim RE-ACT predavanjima i analizama slučajeva iz prakse posvećenima financiranju i koprodukcijskim mogućnostima (za igrane i dokumentarne filmove i TV serije) unutar regije
•organiziranja jedan-na-jedan sastanaka sa svim sudionicima RE-ACT radonice (njih otprilike 18) iz Hrvatske, Slovenije i Furlanije Julijske Krajine i predstavnicima filmskih fondova

Za prijavu na treću RE-ACT radionicu za sudjelovanje bez projekta, potrebno je poslati e-mail sa profilom produkcijske tvrtke i kratkom biografijom producenta na e-mail info@filmreact.eu najkasnije do 15. veljače 2017. RE-ACT će odabrati najviše 12 sudionika koji će biti obavješteni o svome sudjelovanju do 20 veljače 2017.

Sudjelovanje je oslobođeno plaćanja naknade, a trošak smještaja će biti pokriven od strane RE-ACT-a. Podsjećamo, lista sudionika RE-ACT radionice s projektima će biti objavljena tijekom Filmskog festivala u Berlinu (9. - 17. veljače 2017.) i na web stranici www.filmreact.eu.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.