Preskoči na glavni sadržaj

Sudjelovanje DKE – Ureda MEDIA Hrvatske u sklopu događanja Future Visions 2024.

Udruga producenata Malte organizira petodnevno događanje Future Visions namijenjeno kreativcima i profesionalcima audiovizualne industrije, koje obuhvaća niz različitih radionica te razgovore s međunarodnim sudionicima, stručnjacima na svome polju djelovanja.

Udruga producenata Malte organizira petodnevno događanje Future Visions namijenjeno kreativcima i profesionalcima audiovizualne industrije, koje obuhvaća niz različitih radionica te razgovore s međunarodnim sudionicima, stručnjacima na svome polju djelovanja.

Konferencija, koja će se održati od 23. do 27. travnja na Malti, pokriva širok raspon tema vezanih uz produkcijski proces: strukturu priče i razvoj; pravne zahtjeve za koprodukcije i intelektualno vlasništvo; pozive Kreativne Europe MEDIA te raspravu o tome kako se audiovizualna produkcija malih zemalja može distribuirati i predstavljati na međunarodnoj razini.

Martina Petrović, voditeljica DKE – Ureda MEDIA Hrvatske, sudjelovat će na navedenom događanju, i to u sklopu 1) "Understanding the Ins and Outs of the Calls" 26. travnja s početkom u 10 sati gdje će sudionicima pružiti sveobuhvatne informacije i smjernice o mogućnostima financiranja u sklopu Potprograma MEDIA. Fokus će pritom biti na procesu podnošenja prijavnica, detaljima smjernica i uobičajenim zamkama za prijavitelje iz zemalja s niskim produkcijskim kapacitetom.

Istog dana, s početkom u 14.30 sati, održat će se 2) "Application Case Studies" gdje će registrirani sudionici raditi u grupama kako bi bolje razumjeli internetski portal za pozive Potprograma MEDIA Programa Kreativna Europa. Ova sesija olakšava praktično razumijevanje procesa prijave i omogućuje sudionicima navigaciju kroz funkcionalnosti online portala za prijave projekata, razmjenu uvida i rješavanje uobičajenih problema koji se javljaju tijekom procesa prijava.

Naposljetku, 27. travnja od 10 sati održat će i 3) individualne konzultacije vezane uz prijave na pozive Potprograma MEDIA. Naime, usavršavanje detalja projekta, posebno unutar obrazaca za prijavu, ključan je korak u osiguravanju uspjeha svakog pothvata. Ova je sesija rezervirana za pojedinačne filmske profesionalce koji se žele prijaviti na pozive financiranja poput korazvoja i mini razvoj skupnih projekata (mini-slate) te bi željeli pregledati specifične aspekte svoje prijave vezane uz navedene pozive Potprograma MEDIA.

Više informacija o samom događanju moguće je pronaći na poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.