Preskoči na glavni sadržaj

Splitski Festival mediteranskog filma u novom terminu

Festival mediteranskog filma Split ove će godine doživjeti svoje četvrto izdanje u novom terminu, od 11. do 18. lipnja 2011. Promijenjeno je i trajanje festivala koji ove godine, umjesto dosadašnjih šest, broji osam dana.

Posjetitelje očekuje niz novosti – kako u filmskom, tako i u programu popratnih događanja. Nastavlja se s razvijanjem edukativnog programa FilmInkubator započetog prošle godine, a početkom travnja očekuje se raspisivanje natječaja za radionice koje će se održati za vrijeme festivala – od scenarističke, glumačke, preko radionice za filmsku kritiku pa do one za snimanje video spotova.

Festival mediteranskog filma Split poziva sve redatelje i producente da prijave svoje filmove na natječaj za četvrto izdanje. Prijave su otvorene za igrane i dokumentarne filmove dugog i kratkog metra, a rok za prijave je 1. svibnja 2011.

Festivalski pravilnik i prijavnicu možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.