Preskoči na glavni sadržaj

Smjernice za postupanje za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa

Hrvatski audiovizualni centar prilagodio je unutarnje poslovanje te poslovanje prema korisnicima mjerama Ministarstva unutarnjih poslova te Ravnateljstva civilne zaštite uoči epidemije COVIDom-19 te potresa u gradu Zagrebu.

Centar je uveo mjere omogućivši korisnicima da dokumentaciju po javnim pozivima pribave na način koji iziskuje minimalne socijalne kontakte, te je uveo mogućnost alternativa, ukoliko se dokumentacija u inače potrebnom obliku ne može pribaviti za trajanje krize.

Rokovi za javne natječaje te rokovi za izvršenje obveza korisnika nastali temeljem Ugovora o sufinanciranju s HAVC-om su produljeni.

Za korisnike javnih poziva za poticanje komplementarnih djelatnosti omogućene su dostave izmjena programa.

Centar prati mjere Vlade RH i Ministarstva kulture za ublažavanje teških poslijedica kriza te razvija, zajedno s Ministarstvom kulture, moguće dodatne korake kako bi se prilagodile mjere potrebama audiovizualnog sektora.

Cjeloviti tekst smjernica za postupanje za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa nalazi se ovdje

Centar također donosi preporuku struci da se odgode aktivnosti u audiovizualnom sektoru uoči mjera koje je objavio Stožer za civilnu zaštitu vezano za epidemiju. Tekst preporuke dostupan je na ovoj poveznici

Podsjećamo i na ostale do sada objavljene vijesti Centra i Ministarstva kulture (od novih prema starijima): 

Pitanja i prijedloge i dalje primamo isključivo elektronskim putem. Lista kontakata nalazi se na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.