Preskoči na glavni sadržaj

Sedam domaćih naslova na 11. SEEfestu

SEEfest (South East European Film Festival) otvara hrvatska manjinska koprodukcija Naša svakodnevna priča u režiji Ines Tanović, a zatvara program u sklopu kojeg se prikazuju kratkometražni filmovi Piknik Jure Pavlovića i Oko za oko u režiji Antonete Alamat Kusijanović. 

Uz ove naslove, na festivalu koji se od 28. travnja do 5. svibnja održava u Los Angelesu, bit će prikazani i dokumentarni filmovi Od Kršana do Peroja Igora Bezinovića, Okus doma Martine Globočnik, kojem će prikazivanje u sklopu SEEfesta ujedno biti i međunarodna premijera, te 4.7 Đure Gavrana koji će u LA-u imati sjevernoameričku premijeru. Na programu je i hrvatska manjinska koprodukcija Dobra žena koja će biti popraćena Q&A sesijom s redateljicom Mirjanom Karanović nakon projekcije. 

SEEfest se održava od 2006. godine, a kroz svoje festivalsko izdanje kao i kroz projekcije koje organizira tijekom čitave godine promovira kulturnu raznolikost Jugoistočne Europe. 

Detalje potražite na službenoj stranici festivala

Naslovne fotografije: scene iz filmova Oko za oko i Okus doma 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.