Preskoči na glavni sadržaj

Rezultati javnih poziva s 26. sjednice Hrvatskog audiovizualnog vijeća

Na 26. sjednici Hrvatskog audiovizualnog vijeća održanoj u utorak, 3. srpnja donesene su odluke o raspodjeli sredstava za sufinanciranje projekata prijavljenih na sljedeće javne pozive:

Javni poziv za dodjelu sredstava za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom – rok 1. veljače 2012.

REZULTATI

Javni poziv za dodjelu sredstava za koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom – rok 26. travnja 2012.

REZULTATI

Napomena! Prijedlog liste prioriteta u kategoriji animiranog filma - koprodukcije s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 26. travnja 2012.) donijet će se nakon imenovanja novog umjetničkog savjetnika za animirani film.

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova - rok 26. siječnja 2012.

REZULTATI

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje razvoja scenarija dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova - rok 26. siječnja 2012.

REZULTATI

te

Javni poziv za komplementarne djelatnosti – programi međunarodne suradnje - rok 15. svibnja 2012.

REZULTATI

Na istoj sjednici, Hrvatsko audiovizualno vijeće donijelo je odluku o sufinanciranju pet snimljenih dugometražnih filmova. Odluka o sufinanciranju donesena je sukladno članku 8. stavku 3. Pravilnika o postupku, kriterijima i rokovima za provedbu Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva prema kojemu ravnatelj može, u iznimnim i opravdanim slučajevima, na zahtjev producenta/ice tražiti od umjetničkih savjetnika da razmotre prijavu projekta u kategoriji snimljenih filmova izvan rokova navedenih u članku 2. spomenutog Pravilnika.

ODLUKA O SUFINANCIRANJU SNIMLJENIH DUGOMETRAŽNIH FILMOVA

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.