Preskoči na glavni sadržaj

RE-ACT 2019.: Produžen rok poziva na dostavu prijava za radionicu Eurodoc

Novi rok za prijavu na RE-ACT radionicu Eurodoc, koja će se u Novom Sadu održati početkom listopada, je 19. srpnja. 

 Eurodoc | Poziv za prijave za RE-ACT radionicu  
Prijave traju do: 19.07.2019.
Druga će se RE-ACT radionica održati u Novom Sadu (Srbija) od 30.09.-05.10.2019. i to u suradnji s Eurodocom, edukacijskim programom namijenjenim producentima dokumentarnih filmova koji žele unaprijediti razvojnu fazu projekata na međunarodnoj razini.  

 Ciljana skupina i program  
Radionica je predviđena za 10 kreativnih timova producenata/autora iz Slovenije, Hrvatske, FVG-a i Srbije koji razvijaju kreativni dokumentarac. Odabrani će sudionici imati priliku dobiti dubinske povratne informacije i savjete, pristupati plenarnim sjednicama EURODOCA, naprednim tečajevima i istraživanjima praktičnih slučajeva te se umrežavati s europskim i međunarodnim producentima dokumentaraca.

 Kotizacija i uvjeti sudjelovanja  
Kotizacija za sudjelovanje u Eurodoc/RE-ACT radionici iznosi 200 EUR po sudioniku. Svim se sudionicima nudi smještaj za 5 noćenja, hrana i kava tijekom pauza. 

 Rok za dostavu prijava i konačni odabir  
Prijave se moraju dostaviti do 19.07.2019., a primaju se putem ove poveznice. Do kraja kolovoza 2019. godine bit će objavljeni svi timovi i projekti koji su odabrani.

Za dodatnu pomoć slobodno se obratite na info@filmreact.eu, a sve stale detalje kao i prijavnicu potražite na službenoj stranici RE-ACT-a

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.