Preskoči na glavni sadržaj

RE-ACT 2019.: Produžen rok poziva na dostavu prijava za radionicu

Novi rok za prijavu na RE-ACT radionicu u sklopu TorinoFilmLaba je 7. srpnja, a podsjećamo i na rok za prijave na RE-ACT radionicu Eurodoc koji je otvoren do 15. srpnja. 

 TorinoFilmLab | Poziv za prijave za RE-ACT radionicu  
Prijave traju do: 07.07.2019.
Prva će se RE-ACT radionica održati u Portorožu (Slovenija) od 17. do 19.09.2019. usporedno s programom FeatureLab. 

 Ciljana skupina i program  
Radionica je predviđena za 4 kreativna tima producenata/scenarista iz Slovenije, Hrvatske, FVG-a i Srbije koji razvijaju projekt dugometražnog igranog filma. Program obuhvaća pojedinačne sastanke sa stručnjacima/tutorima, skupni rad, plenarne sjednice i brojne trenutke za umrežavanje. 

 Kotizacija i uvjeti sudjelovanja  
Sudjelovanje u TFL/RE-ACT radionici je besplatno. Svi će sudionici dobiti hranu i kavu tijekom pauza te će imati priliku rezervirati hotelski smještaj po RE-ACT-ovoj posebnoj cijeni (94 EUR za jednokrevetnu sobu i 109 EUR za dvokrevetnu sobu). Dolazak odabranih timova predviđen je za 17.09. ujutro, a povratak 19.09. predvečer, stoga će boravak obuhvaćati dva noćenja.

 Rok za dostavu prijava i konačni odabir  
Kako biste se prijavili za sudjelovanje u TFL/RE-ACT radionici, e-poštom pošaljite ispunjen priloženi obrazac za prijavu te svu potrebnu dokumentaciju do 07.07.2019. na info@filmreact.eu. Do kraja srpnja 2019. bit će objavljeni svi timovi i projekti koji su odabrani.

Za dodatnu pomoć slobodno se obratite na info@filmreact.eu, a sve stale detalje kao i prijavnicu potražite na službenoj stranici RE-ACT-a

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.