Preskoči na glavni sadržaj

Ratni reporter nagrađen u Ismailiji

Na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji (Egipat) film Silvestra Kolbasa Ratni reporter osvojio je Posebno priznanje žirija. 

Nakon nagrade Oktavijan za najbolji dokumentarni film te Nagrade za montažu na Danima hrvatskog filma, Nagrade za najbolji vizualni identitet na TV Festu u Baru i Godišnje nagrade Vladimir Nazor za filmsku umjetnost, dokumentarni film Silvestra Kolbasa Ratni reporter osvojio je Posebno priznanje žirija na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji u Egiptu. Podsjetimo, radi se o intimnoj ratnoj priči koja prati zbivanja tijekom agresije na Hrvatsku 1991. godine.

Međunarodni festival dokumentarnog i kratkometražnog filma u Ismailiji osnovan je 1991. godine u Egiptu, a održavao se od 23. do 28. lipnja.

Ratni reporter sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba, a nastao je u produkcijskoj kući Factum iz Zagreba.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.