Preskoči na glavni sadržaj

Raspisan Javni poziv za poticanje razvoja i proizvodnje videoigara u 2022. 

Hrvatsko audiovizualno vijeće na temelju prijedloga ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra raspisuje Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2022. godini, kategorija: poticanje razvoja i proizvodnje videoigara. 

Cilj je ove kategorije unutar Javnog poziva potaknuti razvoj izvrsnosti videoigara edukativnog, kulturnog i/ili umjetničkog značaja koji su od interesa za Republiku Hrvatsku te hrvatsku i europsku audiovizualnu kulturu.  

Cjeloviti tekst Javnog poziva i informacije o svim ostalim uvjetima prijave potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Razvoj i proizvodnja videoigara u 2022. ". 

Prijavnica i svi dokumenti podnose se na hrvatskom jeziku, elektroničkim putem/online i to najkasnije do 5. listopada 2022. godine. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.