Preskoči na glavni sadržaj

Produžen rok natječaja za drugu RE-ACT radionicu

Rok za prijave produžen je do 21. ožujka, a druga RE-ACT radionica održat će se u Izoli u okviru festivala Kino Otok - Isola Cinema. 

Druga RE-ACTova radionica odvijat će se 2. do 5. lipnja 2016. godine u Sloveniji tijekom 12. izdanja Međunarodnog filmskog festivala Kino - Otok Izola Cinema, u okviru suradnje s međunarodnom razvojnom filmskom platformom TorinoFilmLab (TFL). Na njoj će sudjelovati šest odabranih timova producenata i autora kako bi razvili nove zanimljive priče s koprodukcijskim potencijalom između Hrvatske, pokrajine Furlanije-Julijske krajine i Slovenije.

Novi rok za prijavu je 21. ožujka 2016. godine! 

RE-ACT (Regional Audiovisual Cooperation and Training) nova je transregionalna inicijativa za zajednički razvoj audiovizualnih projekata i poticanje međunarodnih koprodukcija, koju su osnovali Hrvatski audiovizualni centar, Audiovizualni fond pokrajine Furlanije-Julijske krajine i Slovenski filmski centar. 

Više informacija o RE-ACT-u potražite ovdje

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.