Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite se na The Pixel Lab!

U tijeku su prijave na transmedijsku radionicu The Pixel Lab 2013. koja će se održati ovoga ljeta u Belgiji.

The Pixel Lab je šestodnevna radionica namijenjena europskim filmskim profesionalcima tijekom koje međunarodni stručnjaci iz područja transmedija podučavaju polaznike kreiranju, financiranju i distribuiranju priča putem više različitih medija i platformi.

Prijave na Pixel Lab otvorene su za producente, scenariste, redatelje, distributere, prodajne agente, financijere i ostale filmske profesionalce. Prijave na drugu i treću fazu radionice (London Workshop) otvorene su samo za producente / nositelje projekta s iskustvom u transmediji. Četrdesetak odabranih polaznika (20 s projektom i 20 bez projekta) sudjelovat će tijekom ljeta u programu online poduke, a sudionici s projektom i na završnoj radionici koja se održava u listopadu u Londonu.

Neki od cijenjenih stručnjaka koji će ove godine predavati na Pixel Labu su scenarist i producent transmedijskih projekata Sean Coleman (UK), bivši izvršni director ARTE France Cinéma i umjetnički savjetnik Venice Biennale College Michel Reilhac, direktor i producent tvrtke BeActive Nuno Bernardo (Portugal), scenarist i producent Adam Sigel (SAD), medijska stručnjakinja i edukatorica Inga von Staden (Danska).

Raspored Pixel radionica:
1. Pixel Lab - rezidencijalna radionica za sve sudionike: 30. 6. - 6. 7. 2013.
2. Online poduka za producente s projektom putem e-maila ili Skypea: srpanj - rujan 2013.
3. London Workshop 2 - za producente s projektom: 14. - 17. 10. 2013.

Rok za prijavu je 5. travnja 2013!

Detalje o prijavama pronađite na službenim stranicama.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.