Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite se na Sarajevo Talent Campus 2013.

Otvoren je poziv za sudjelovanje talentiranih filmskih profesionalaca iz Jugoistočne Europe na Sarajevo Talent Campusu, u okviru 19. Sarajevo Film Festivala.

Za vrijeme 19. Sarajevo Film Festivala mladi filmski profesionalci imat će priliku učiti od renomiranih filmskih stručnjaka.

Program Sarajevo Talent Campusa pokrenut je 2007. godine u suradnji s Međunarodnim filmskim festivalom u Berlinu i Berlinale Talent Campusom, a otvoren je za mlade filmske profesionalce i studente dviju završnih godina studija filma.

Sedmi Sarajevo Talent Campus održat će se između 18. i 24. kolovoza, a okupit će scenariste, redatelje, glumce, producente i kritičare iz  Albanije, Armenije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Gruzije, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Turske.

Rok za prijave je 1. lipnja 2013.

Polaznike očekuje uzbudljiv program predavanja, panel diskusija, kritičkih polemika, radionica, praktičnih vježbi, filmskih projekcija i interfestivalskih ekskurzija. Poseban fokus ovogodišnjeg Sarajevo Talent Campus jest na temi Mind the Gap: Engage with Cinema, a također se nastavlja i program Sarajevo Talent Campus Pack&Pitch.

Prijavnicu i detalje o prijavama moguće je pronaći na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.