Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite se na radionicu Developing Your Film Festival 2013 u Motovunu

Između 23. i 28. srpnja u Motovunu će se održavati radionica Developing Your Film Festival 2013 koja okuplja filmske stručnjake iz cijele Europe kako bi na polaznike prenijeli svoja iskustva, znanja, trikove, motivaciju i inspiraciju. 

Radionica Developing Your Film Festival namijenjena je svima koji rade na europskim filmskim festivalima srednje veličine koji se razvijaju te žele postati još bolji i veći, kao i freelancerima u tom području. Radionice i predavanja održavat će se na engleskom pa se od prijavljenih traži tečno poznavanje tog jezika, radno iskustvo na filmskom festivalu od najmanje godinu dana te interes za suradnju s drugim europskim filmskim festivalima. Prijavljeni moraju biti državljani neke od zemalja EU, Islanda, Lihtenštajna, Norveške ili Švicarske. Sudionici će biti izabrani prema kriterijima ugleda festivala koji vode, količine njegove publike te motivaciji.

Radionica će se prvenstveno baviti temama razvoja i osnaživanja filmskog festivala, širenja dosega publike s naglaskom na digitalnom marketingu i društvenim mrežama te širenja mreže kontakata i suradnje s drugim festivalima, agentima i profesionalcima iz filmskog svijeta koji mogu doprinijeti festivalu.

Predavanja će održavati vrhunski stručnjaci svijeta filmskih festivala, a bit će organizirani i praktični radovi u obliku rada na pitanjima matičnog festivala svakog sudionika. Tri dana intenzivnog rada nastavit će se s dva dana diskusija i zaključaka te prikazivanja na Motovun Film Festivalu. Radionice su pod vodstvom Jamesa Mullighana, kreativnog direktora Cork Film Festivala, a među cijenjenim predavačima čiji popis možete naći na web stranicama The Independent Cinema Office-a je i priznati hrvatski filmski redatelj te direktor Motovun Film Festivala Igor Mirković.

The Independent Cinema Office je državna organizacija za razvoj i potporu prikazivanja nezavisnog filma u Ujedinjenom Kraljevstvu. Radionica je pod pokroviteljstvom Programa MEDIA Europske unije, Hrvatskog audiovizualnog centra, Creative Skillset i British Councila u suradnji s Motovun Film Festivalom. Program podržava Vilnius International Film Festival. 

Informacije o cijenama participacije kao i sve ostale informacije moguće je pronaći na ovoj poveznici.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.