Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite se na filmsku radionicu u okviru Festivala Novih

U okviru Festivala Novih u Slavonskom Brodu, SB Film i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju dvodnevnu filmsku radionicu namjenenu filmašima, članovima kino i video klubova, producentima, snimateljima i dokumentaristima iz Hrvatske.

Tema radionice koja se održava 13. i 14. lipnja 2013. u Slavonskom Brodu je produkcija dokumentarnog filma, od pripreme i razrade ideja, preko snimanja i montaže do njegova plasmana na festivale.

Predavači su Amanda Pope, profesorica s Filmske akademije University of South California, jedne od najprestižnijih svjetskih filmskih akademija te dobitnica nagrade Emmy za  dokumentarni film The Legend of Pancho Barnes and the Happy Bottom Riding Club i Tchavdar Georgiev, redatelj iz kalifornijskog Culver Cityja, stalni suradnik History Channela i national Geographica.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta ograničen je na 20. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti na e-mail bernard@sbfilm.hr.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.