Preskoči na glavni sadržaj

Prijavite projekte na razvojni program BABYLON

Od jeseni 2013. do proljeća 2014. održavat će se 7. izdanje devetomjesečnog programa BABYLON. Uz MFG-Baden-Württemberg (Njemačka) i Filmfonds Wien (Austrija), Hrvatski audiovizualni centar ove je godine partner programa čiji je nositelj Scenario Film Ltd iz Londona, a koproducent Witcraft iz Beča.

Godišnji program 2013./2014. sastoji se od tri glavne radionice koje će se održati u Londonu (16. - 19. listopada 2013.), Beču (20. - 23. veljače 2014.) i Cannesu (16. - 19. svibnja 2014.). Dio radionica održavat će se online za vrijeme trajanja programa.

Preselekcijske radionice održat će se u Zagrebu (12. i 13. rujna 2013.), Stuttgartu (23. i 24. rujna 2013.), Beču (25. i 26. rujna 2013.) i Londonu (vrijeme održavanja bit će naknadno objavljeno).

BABYLON je razvojni program koji premošćuje nacije, regije, kulture i jezike, a u svojih šest proteklih izdanja okupio je mnoge filmaše koji su pripadnici dijaspore odnosno migrantskih kultura u nekima od europskih zemalja.

Prijave su otvorene za projekte dugometražnih igranih filmova, projekte kreativnih dokumentaraca i visokokvalitetne televizijske projekte.

U svjetlu Strategije Europske unije za dunavsku regiju*, prijave su otvorene za sudionike iz zemalja dunavske regije bez obzira jesu li one ili nisu članice EU.

Detalje o prijavama moguće je pronaći na ovoj poveznici.

Rok za prijavu ističe 11. rujna u ponoć.

*Strategija EU za dunavsku regiju uključuje sljedeće zemlje:
Njemačka (Baden-Württemberg), Austrija, Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Rumunjska i Bugarska (članice EU).
Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Moldavija i Ukrajina (buduće i potencijalne članice EU).

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.