Preskoči na glavni sadržaj

Prijave za 'First Films First' program Goethe Instituta otvorene do 7. ožujka

'First Films First' je intenzivni edukativni program za mlade redatelje iz jugoistočne Europe tijekom kojega razvijaju prvi dugometražni igrani film. Novi rok za prijavu je 7. ožujka 2017. 

Program se sastoji od četiri modula koja se odvijaju tijekom godinu dana. Sudionici će sa svojim prvim dugometražnim igranim filmom proći kroz sve faze razvoja filmskog projekta.

Mladim autorima nudi se mentoriranje europskih filmskih profesionalaca u različitim fazama razvoja projekta i vještine koje će im omogučiti sudjelovanje na međunarodnoj filmskoj sceni. Kroz suradnju s važnim europskim autorima i stručnjacima, iz prve ruke dobit će uvid i praktično znanje o suvremenoj europskoj filmskoj industriji. 

'Fist Films First' prima samo osam sudionika. Time se omogućuje osoban pristup i izmjene u programu kako bi se zadovoljile individualne potrebe svih sudionika. 

Rok za prijavu je 7. ožujka 2017. godine, a detaljne informacije o prijavi možete pronaći na internetskoj stranici projekta ili na poveznici s desne strane teksta.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.