Preskoči na glavni sadržaj

Prijave za 20. Školu medijske kulture Dr. Ante Peterlić traju još samo tri dana

Program Škole medijske kulture Dr. Ante Peterlić sastoji se od predavanja, metodičke radionice, video radionice, projekcije filmova i skupne rasprave o filmu. Program traje od 18. do 28. kolovoza 2018. godine, a broj polaznika je ograničen. Zainteresirani se mogu prijaviti do 1. srpnja.

Svi profesori, odgajatelji, studenti, klubovi, udruge i samostalni autori koji žele o filmu učiti, usvojiti sve potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati  s najvećim filmskim profesionalcima za Školu medijske kulture Dr. Ante Peterlić mogu se prijaviti do 1. srpnja 2018. godine na stranicama Hrvatskog filmskog saveza. Broj polaznika je ograničen. 

Program se sastoji od predavanja, metodičke radionice, video radionice, projekcije filmova i skupne rasprave o filmu. Program traje od 18. do 28. kolovoza 2018. godine, a održava se u Varaždinu.

Svrha programa Škole medijske kulture je dati temeljna znanja za provedbu nastave, a putem radionica omogućiti stjecanje neposrednih stvaralačkih i radnih iskustava korisnih za nastavu te za upućeniji praktični rad s učenicima. Program polaznicima pomaže i da steknu kritičko-analitički odnos prema filmu i drugim audiovizualnim sadržajima koje konzumiraju putem elektroničkih medija.

Naslovne fotografije: polaznici Škole medijske kulture Dr. Ante Peterlić

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.