Preskoči na glavni sadržaj

Prijave na scenarističke radionice i natječaje: Palunko 1.1, Script Pitch 2013 i Cristal Festival 2013

Prijave na scenarističke radionice i natječaje: Palunko 1.1, Script Pitch 2013 i Cristal Festival 2013. 

Scenaristička radionica Palunko 1.1 održat će se u sklopu ZFF-a, a traži 12 talentiranih scenarista. Pobjednik osvaja šansu da svoj scenarij vidi uprizoren na velikom platnu! • Otvoren je natječaj za scenarije kratkometražnih filmova Script Pitch u okviru festivala interfilm Berlin • Francuski Cristal Festival, posvećen medijima i oglašavanju traži scenarije brendiranog sadržaja!


Palunko 1.1
Mjesto i vrijeme održavanja: Zagreb, 20. – 26. 10. 2013.
Rok za prijavu: 25. 9. 2013.
Otvorene su prijave za sudjelovanje u jedanaestoj scenarističkoj radionici Palunko koja će se održati od 20. do 26. listopada na Zagreb Film Festivalu. Palunko traži 12 scenarista (ili onih koji to tek žele postati) koji će tijekom trajanja festivala uz podršku mentora Tomislava Zajeca, Dalibora Matanića i Danila Šerbedžije razvijati svoje ideje u scenarije kratkog igranog filma. Žiri će po završetku radionice odabrati najboljeg scenarista koji osvaja šansu da svoj scenarij vidi uprizoren na velikom platnu. Za prijavu je potrebno poslati sinopsis i logline za kratkometražni film, a ove godine prijaviti se mogu i bivši polaznici Palunkovih radionica kao i strani državljani.

Palunkova radionica nastaje u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i dio je edukativne i umrežavačke platforme Zagreb Film Festivala pod nazivom Industrija.

Detalje o radionici, uvjetima za prijavu i brojnim novostima koje donosi ovogodišnje Palunkovo izdanje moguće je pronaći na ovoj poveznici.

Kontakt: info@palunko.org; radionice@palunko.org


SCRIPT PITCH 2013
Mjesto i vrijeme održavanja: Berlin, 15. 11. 2013.
Rok za prijavu: 1. 10. 2013.
interfilm Forum, prvo izdanje novog industry programa međunarodnog festivala kratkometražnog filma interfilm Berlin, poziva sve zainteresirane da se prijave na međunarodni natječaj za scenariste Script Pitch.

Deset odabranih scenarija kratkometražnih filmova bit će uvršteno u selekciju, a za odabir najboljeg zadužen je međunarodni žiri u sastavu Razvan Radulescu (redatelj i scenarist), Sergio Barrejón (scenarist i producent), Henning Kamm (producent, DETAiLFILM) i Bettina Kasten (urednica, ZDF i 3sat), a najbolji scenariji dobit će 1000 eura koje osigurava 25 *MEDIA GROUP. Osim pitchinga, program obuhvaća niz scenarističkih radionica i seminara.

Detalje o natječaju i uvjetima za prijavu na Script Pitch moguće je pronaći na ovoj poveznici.


Cristal Festival natječaj za scenarije brendiranog sadržaja (branded content)
Mjesto i vrijeme održavanja: Courchevel (Francuska), 11.
15. 12. 2013.
Rok za prijavu: 11. 10. 2013.
Natječaj za scenarije brendiranog sadržaja (Scriptwriting for Brand Content) namijenjen je scenaristima koji se žele okušati u industriji oglašavanja. Francuski Cristal Festival posvećen je medijima i oglašavanju, a zajedno s partnerima organizira međunarodni natječaj za scenarije brendiranog sadržaja u trajanju od tri minute. Natječaj je usmjeren otkrivanju novih talenata i poticanju novih scenarističkih povezanih s digitalnim inovacijama i sadržajima. Pobjednik će dobiti priliku da sudjeluje na Cristal Festivalu i Global Brand Entertainment & Content Summitu gdje će imati priliku uponati neke od 1000 profesionalaca iz industrije oglašavanja i medija. Naknada za prijavu se ne naplaćuje.

Detalje o natječaju i uvjetima za prijavu moguće je pronaći ovdje.
Kontakt: Vincent LEPRÉVOTS, vincent@cristal-events.com
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.