Preskoči na glavni sadržaj

Premijera promotivnog spota Krenimo u kino! danas na RTL-u i Novoj TV

U Hrvatskoj snimamo filmove da bismo ispričali naše priče, priče o ljubavi, ratovima, odrastanju, obitelji, o pameti i ludilu, o sreći i nesreći. Filmove snimamo da vas zabavimo i zato da zajedno ne zaboravimo.

Danas, u subotu, 3. prosinca na RTL televiziji i na Novoj TV bit će premijerno prikazan promotivni spot Hrvatskog audiovizualnog centra Krenimo u kino!. Spot će biti prikazan u terminima prije popodnevnog filma, iza 14 sati te unutar termina večernjeg blockbustera u 20 sati na RTL televiziji. Emitiranje spota na Novoj TV dogodit će se u subotu, unutar termina večernjih filmova, u 20 sati i u 22 sata. Nakon toga slijedi emitiranje na spomenutim televizijama tijekom prosinca.

Od početka listopada do početka prosinca, film Koko i duhovi Daniela Kušana u hrvatskim je kinima pogledalo više od 61 000 gledatelja. Predviđa mu se i second run za vrijeme školskih praznika i put prema sto tisućitom gledatelju. Uspjesi filma Koko i duhovi pokazuju da hrvatski film može i mora pronaći svoj put do gledatelja.

Kampanja Krenimo u kino i spot u kojem su prikazani isječci iz filmova koji su u proteklim mjesecima imali ili će uskoro imati hrvatsku kinodistribuciju sve nas zajedno podsjećaju da su naše filmske priče dio naše zajedničke prošlosti i naše budućnosti.

Nakon subotnje TV premijere, spot će se tijekom prosinca emitirati na spomenutim televizijama te će biti dostupan na HAVC-ovoj YouTube stranici. Pratite nas i na Facebook stranici te na Twitteru.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.