Preskoči na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje na koprodukcijskom sajmu New Cinema Network

7. koprodukcijski sajam New Cinema Network, platforma za razvoj namijenjena mladim nezavisnim filmašima, održat će se od 14. do 17. studenoga 2012. u Rimu. 

Fabbrica dei Progetti / New Cinema Network (NCN) je projekt Međunarodnog filmskog festivala u Rimu u suradnji s Cinema per Roma Foundation namijenjen prezentaciji novih projekata dugometražnih igranih filmova i povezivanje mladih filmaša s vodećim ljudima europske filmske industrije. Za program NCN-a 2012. bit će odabrano ukupno 20 projekata i to u dvije kategorije:

NCN - FOCUS EUROPE namijenjen nadolazećim europskim redateljima s projektom drugog dugometražnog filma

NCN – CIRCUIT namijenjen međunarodnim projektima u poodmakoj fazi razvoja

Rok za prijavu projekata je 31. srpnja 2012.

Neki od projekata koji su učestvovali na NCN-u su Mlijeko tuge (La teta asustada, 2009) peruanske redateljice Claudie Llose, koje je osvojilo Zlatnog medvjeda na 59. Berlinaleu i portugalski film Umrijeti kao muškarac (Morrer Como Um Homem, 2009) Joãoa Pedra Rodriguesa, koji je prikazan u programu Un Certain Regard Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu.

New Cinema Network 2012. - uvjeti za prijavu
Kontakt: ncn@romacinemafest.org

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.