Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na sudjelovanje - Agora Works in Progress (Solun)

U tijeku su prijave projekata u fazi produkcije ili postprodukcije na Agora Works in Progress, jednu od industry sekcija 53. Međunarodnog filmskog festivala u Solunu (Grčka) koji se održava od 2. do 11. studenoga 2012.

Sesije su zatvorenog tipa i namijenjene su sudionicima koji će svoje projekte predstavljati odabranim profesionalcima - prodajnim agentima, distributerima, producentima i programerima svjetskih festivala.

Vodeća grčka postprodukcijska kuća Graal Post-production House jednom od sudionika osigurava postprodukciju filma u iznosu od 70.000 eura.

Prijave na Works in Progress otvorene su za sudionike iz Albanije, Alžira, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Crne Gore, Češke, Egipta, Francuske, Grčke, Hrvatske, Izraela, Italije, Jordana, Libanona, Libije, Mađarske, Makedonije, Malte, Maroka, Palestine, Poljske, Portugala, Rumunjske,  Sirije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Tunisa i Turske.

Prijave su otvorene do 15. rujna 2012.

Obrazac za prijavu i pravilnik mogu se pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite Angeliki Vergou na vergou@filmfestival.gr ili Yianni Sarri na sarri@filmfestival.gr.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.