Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na sudjelovanje - 7. European Short Pitch

7. European Short Pitch - scenaristička radionica i koprodukcijski forum
8. - 13. 1. 2013, Zagreb; 1. - 3. 3. 2013, Luksemburg
Rok za prijavu: 30. rujna 2012.

European Short Pitch je scenaristički projekt europske mreže udruga mladih filmskih profesionalaca Nisi Masa usmjeren ka promociji europskih kratkometražnih koprodukcija. U svom sadržaju European Short Pitch kombinira scenarističke radionice, online sastanke i koprodukcijski forum za europske scenariste i filmske profesionalce.

European Short Pitch se sastoji od scenarističke radionice i koprodukcijskog foruma, a namijenjen je kreativnim timovima koji razvijaju međunarodne kratkometražne filmske projekte. Poziv je otvoren za scenariste, redatelje i producente starosti od 18 do 35 godina iz zemalja članica Programa MEDIA (zemlje članice EU i Hrvatska, Island, Lihtenštajn, Norveška i Švicarska). ESP će za sudjelovanje odabrati i do tri projekta iz zemalja koje nisu članice Programa MEDIA, a u kojima postoje organizacije-članice NISI MASE: Albanije, Kosova, Makedonije, Crne Gore, Rusije i Ukrajine.

Scenaristička radionica – od 8. do 13. siječnja 2013. u Zagrebu
Koprodukcijski forum - od 1. do 3. ožujka 2013. u Luksemburgu


Prijave traju do 30. rujna 2012.

Detalji o prijavama i pravilnik nalaze se ovdje.
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.