Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na prijavu za sudjelovanje na Rotterdam Labu

Rotterdam Lab pokrenut je 2001. godine. Riječ je petodnevnoj radionici za producente u usponu. Naredno izdanje održat će se od  25. do 29. siječnja 2020. godine. 

Glavni cilj radionice je omogućiti producentima stručno usavršavanje u području financiranja filmova, prodaje i distribucije te im omogućiti međunarodno umrežavanje.

Na Rotterdam Labu svake godine sudjeluje 60 producenata iz 24 zemlje te se usavršavaju kroz radionice, pitching, otvorene diskusije, individualno savjetovanje, panele i prezentacije koje vode stručnjaci iz raznih područja audiovizualnog sektora.

Rotterdam Lab nudi raznolik program koji uključuje neka osnovna znanja o produciranju filmova kao i nove informacije o razvoju i promjenama u industriji.

Pravo prijave imaju producenti koji imaju vlastitu produkcijsku tvrtku ili producenti zaposleni u produkcijskoj tvrtki (produkcijska tvrtka - fizička ili pravna osoba registrirana za proizvodnju audiovizualnih djela upisana u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj)

- koji su producirali najmanje 2 kratkometražna filma
- u narednom periodu planiraju koproducirati dugometražni film

Hrvatski audiovizualni centar poziva sve zainteresirane producente koji zadovoljavaju navedene uvjete da najkasnije do 13. studenog 2019. godine pošalju:

1. životopis i filmografiju
2. osnovne informacije o produkcijskoj tvrtki
3. motivacijsko pismo

Sva dokumentacija mora biti poslana na hrvatskom i engleskom jeziku na mail adresu: proizvodnja@havc.hr

Sudionike odabire Rotterdam Lab u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Pri izboru sudionika posebna pozornost se posvećuje tome da razina iskustva i znanja sudionika bude podjednaka.

Odabranim sudionicima bit će pokrivena akreditacija, smještaj i kotizacija za sudjelovanje u programu.

Sve ostale detalje potražite na ovoj poveznici

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.