Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na otvoreni progam radionice Ex Oriente Film

Radionica se održava od 26 .lipnja do 1. srpnja u Splitu. Program se sastoji od predavanja, masterclassova, projekcija filmova i individualnih sastanaka s međunarodnim predavačima. Prijave za individualne sastanke primaju se do 19. lipnja. 

Institut za dokumentarni film iz Praga i produkcijska kuća Hulahop iz Zagreba pozivaju na otvoreni program međunarodne filmske radionice dokumentarnog filma Ex Oriente Film 2017.

Tijekom tjedan dana, hrvatskoj filmskoj javnosti predstavit će se skupina vodećih međunarodnih filmskih profesionalaca, redatelja i umjetnika kroz niz otvorenih predavanja, projekcija i masterclassova. Detaljan raspored dostupan je s desne strane teksta. 

Kao dio otvorenog programa, hrvatskim filmskim profesionalcima nudi se prilika da se vezano uz njihove projekte konzultiraju s uglednim međunarodnim predavačima na radionicama. Individualni sastanci u trajanju od 45 minuta održat će se 28. i 29. lipnja. Broj termina je ograničen, a raspored sastanaka bit će pripremljen na temelju prethodne rezervacije termina. Kontakt osoba za prijave je Tereza Ritterova, a šalju se na tereza@dokweb.net, najkasnije do 19. lipnja. Više o programu možete saznati na ovoj poveznici

Radionica Ex Oriente Film renomirani je program namijenjen redateljima i producentima dokumentarnih filmova iz istočne i srednje Europe. Ove godine prva sesija radionica organizirana je u suradnji s hrvatskom produkcijskom kućom Hulahop te u partnerstvu s Centrom za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, a uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.