Preskoči na glavni sadržaj

Poziv na konferenciju za medije povodom objave rezultata prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnog stvaralaštva za 2012. godinu

Poštovani,
pozivamo vas na konferenciju za medije koja će se održati u petak, 5. travnja 2013. godine u 15 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog audiovizualnog centra (Nova ves 18, I. kat) na kojoj će biti predstavljene odluke o listi prioriteta i raspodjeli sredstava prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnog stvaralaštva za 2012. godinu (kategorije poticanja proizvodnje audiovizualnih djela i poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova) i Javnog poziva za poticanje audiovizualnog stvaralaštva za 2013. godinu u kategoriji poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom (rok 1. veljače 2013).

Na konferenciji za medije bit će prisutni ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar te umjetnički savjetnici.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na mail press@havc.hr
 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.