Preskoči na glavni sadržaj

Posljednja ambulantna kola Sofije na Festivalu SXSW u Austinu

Nagrađivani dokumentarni film Posljednja ambulantna kola Sofije u koprodukciji hrvatskog Nukleus filma prikazat će se u programu festivala South by Southwest (SXSW) u Austinu.

Njemačko-hrvatsko-bugarska koprodukcija Posljednja ambulantna kola Sofije bugarskog redatelja Iliana Meteva i hrvatskog koproducenta Siniše Juričića (Nukleus film) prikazat će se u programu SXGlobal. Radi se o programu koji pokriva širok spektar aktualnih naslova talentiranih međunarodnih filmaša, a u kojem se prikazuju filmovi svih rodova i trajanja.

Festival South by Southwest održavat će se od 8. do 16. ožujka, a radi se o iznimno velikom i dobro posjećenom događaju koji je prvi put organiziran 1987. i koji uključuje konferencije, filmski i glazbeni program te niz interaktivnih sadržaja.

Spomenimo i to da se prije SXSW-a Posljednja ambulantna kola Sofije prikazuje i na festivalu Jedan svijet, međunarodnom festivalu dokumentarnih filmova o ljudskim pravima čije se ovogodišnje izdanje održava od 4. do 13. ožujka u Pragu.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.