Preskoči na glavni sadržaj

Pomiču se rokovi Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2015. godini

Pomiču se rokovi Javnog poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2015. godini u kategorijama poticanja proizvodnje audiovizualnih djela, poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom te poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova.

Drugi godišnji rok za prijave na Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2015. godini u kategoriji poticanja proizvodnje audiovizualnih djela produžen je do 27. studenog 2015. godine. Cjelovit tekst Javnog poziva u ovoj kategoriji možete pronaći na ovoj podstranici.

Četvrti rok odlučivanja u kategoriji poticanja filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom produžen je do 30. studenog 2015. godine. Cjelovit tekst Javnog poziva u ovoj kategoriji možete pronaći na ovoj podstranici.

Treći rok odlučivanja u kategoriji poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova produžen je do 30. studenog 2015. godine. Cjelovit tekst Javnog poziva u ovoj kategoriji možete pronaći na ovoj podstranici.

Ovom vas prilikom podsjećamo da se tekstovi svih otvorenih javnih poziva i rezultati dosad zaključenih nalaze u rubrici Javni pozivi, raspodijeljeni po kategorijama. Sve daljnje rokove javnih poziva HAVC-a možete pratiti i putem našeg Kalendara događanja u sekciji Infocentar.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.