Preskoči na glavni sadržaj

PODSJETNIK:  Približava se rok za ažuriranje i prikupljanje podataka o završenim filmovima i projektima u postprodukciji za promotivne publikacije Cannes i Annecy 2024.

U pripremi su promotivne brošure o projektima u postprodukciji za 2024. godinu. Publikacije će sadržavati podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na engleskom jeziku. Rok za prikupljanje podataka je ponedjeljak, 22. travnja.

Svrha tiskanih i online publikacija je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže kvalitetne i točne informacije o novim hrvatskim naslovima, zbog čega će ih se distribuirati na filmskim sajmovima na kojima će Hrvatski audiovizualni centar biti prisutan do kraja 2024. godine.

Prvi sljedeći su:  

  • Marché du film (14. – 22. svibnja 2024.), koji se održava tijekom 77. Filmskog festivala u Cannesu (14. – 25. svibnja 2024.).
  • MIFA (11. – 14. lipnja 2024.), koji se održava tijekom 47. Međunarodnog festivala animiranog filma u Annecyju (9. – 15. lipnja 2024.).

Unos podataka u Bazu audiovizualnih djela Hrvatskog audiovizualnog centra vrši se kroz prilagođeni Korisnički portal, kojemu se može pristupiti na ovoj poveznici.

Postojeće korisnike ljubazno molimo da svoje dosadašnje unose pregledaju i ažuriraju. Zahtjev za otvaranje novog korisničkog računa molimo uputiti na katalog@havc.hr.

Rok za prikupljanje podataka je ponedjeljak, 22. travnja 2024.

Promotivne publikacije obuhvaćat će naslove koji svoj završetak planiraju do kraja 2024. Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u katalog. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati.

U slučaju da naiđete na tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja formulara u bazi, ljubazno vas molimo da se obratite na e-mail katalog@havc.hr. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.