Preskoči na glavni sadržaj

Podsjetnik na konferenciju za medije povodom objave rezultata prema Javnom pozivu za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2014. godini 

Povod konferenciji, koja se održava danas, 3. srpnja, u 13.30 sati u Hrvatskom audiovizualnom centru, objava je rezultata prema prvim rokovima Javnoga poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2014. godini u kategorijama poticanja proizvodnje audiovizualnih djela (za kratkometražni igrani, dokumentarni i eksperimentalni film) te poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih dokumentarnih filmova.

Poštovani kolege i predstavnici medija,

ovom vas prilikom pozivamo na konferenciju za medije koja će se održati danas, u četvrtak 3. srpnja, u 13.30 sati u Velikoj dvorani HAVC-a (Nova Ves 18, I. kat). Povod konferenciji je objava rezultata Javnoga poziva za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2014. godini u kategoriji poticanja proizvodnje audiovizualnih djela (kratkometražni igrani film, dokumentarni film te eksperimentalni film – rok 28. ožujka 2014.) te u kategoriji poticanja razvoja scenarija i razvoja projekata (dugometražni dokumentarni film – rok 25. travnja 2014.)

Na konferenciji za medije govorit će umjetnički savjetnici Tomislav Mršić (dokumentarni film, proizvodnja i razvoj), Juraj Lerotić (kratkometražni igrani film), Sanja Grbin (eksperimentalni film) te ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.