Preskoči na glavni sadržaj

PODSJETNIK: 2. rok Javnog poziva za poticanje komplementarnih djelatnosti završava 12. siječnja

Podsjećamo da 2. rok Javnog poziva za poticanje komplementarnih djelatnosti isključivo za projekte iz kategorije programa filmskih festivala i drugih audiovizualnih manifestacija koji se održavaju u drugoj polovici 2023. godine, a nisu se prijavili na prvi rok javnog poziva, završava 12. siječnja. 

Cjeloviti tekst Javnog poziva, informacije o rokovima i prijavnice potražite na ovoj poveznici, odnosno u rubrici O nama / Javni pozivi (Što i kako financiramo) u podrubrici "Javni poziv za dodjelu sredstava za poticanje komplementarnih djelatnosti u 2023. godini".

Prijave na Javni poziv za komplementarne djelatnosti podnose se u dva roka godišnje.

Drugi rok je 12.  siječnja 2023., isključivo za one projekte iz kategorije programa filmskih festivala i drugih audiovizualnih manifestacija koji se održavaju u drugoj polovici 2023. godine, a nisu se prijavili na prvi rok javnog poziva.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.