Preskoči na glavni sadržaj

Počinje posebno online izdanje Dalmatia film festivala

Danas, 28. prosinca, u 15 sati, kreće posebno online izdanje Dalmatia film festivala koje će trajati sve do 3. siječnja. Tijekom trajanja festivala, gledatelji će imati prilike vidjeti sve kratkometražne filmove prikazane ljetos na Dalmatia film festivalu u Sutivanu, Solinu i Splitu, kao i brojne druge filmove koja nisu mogli biti prikazani zbog odgode programa u Pirovcu i Omišu.  

Na rasporedu će, tako, biti ukupno 70 ostvarenja u kategorijama kratkih igranih, dokumentarnih, animiranih, eksperimentalnih i promotivnih turističkih filmova. Riječ je o naslovima nastalim tijekom posljednje dvije godine, među kojima su dobitnici brojnih međunarodnih nagrada.

Od 28. do 31. prosinca, svakog dana će se na društvenim mrežama i web stranici Dalmatia film festivala objaviti novi festivalski program, a svi filmovi će biti dostupni za gledanje sve do 3. siječnja 2022. godine, kada će ujedno biti proglašene nagrade za najbolja ostvarenja u kategorijama kratkog igranog, dokumentarnog i promotivnog filma.

Raspored i upute za gledanje, mogu se pročitati na ovdje

Festival se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra, grada Splita i njegove turističke zajednice,  Splitsko-dalmatinske županije sa svojom turističkom zajednicom i centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje "Zlatna vrata".

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.