Preskoči na glavni sadržaj

Počinje DUFF, filmski festival djece i mladeži zemalja Mediterana

U Dubrovniku će se od  16. do 19. listopada održati treći po redu Dubrovnik film festival - DUFF, festival filmskoga i videostvaralaštva djece i mladih zemalja Mediterana. U sklopu festivala održat će se i Europska konferencija o filmskom stvaralaštvu mladih.

U glavnom programu DUFF-a bit će prikazana 73 naslova, podijeljena u devet kategorija. Ocjenjivački sud čine filmski kritičar Marko Njegić, predavač Visoke umjetničke škole u Lisabonu Fernando Garlito i prevoditeljica, scenaristica i kazališna i filmska producentica Tatjana Aćimović

DUFF je filmski festival djece i mladih zemalja Mediterana kojemu je svrha omogućiti, promicati i poticati filmsko stvaralaštvo djece i mladih. Festival organiziraju Kinematografi Dubrovnik, Udruga za promicanje medijske kulture Luža i Ljetna škola filma Šipan uz potporu Hrvatskog filmskog saveza i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Više informacija saznajte na službenoj stranici festivala.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.