Preskoči na glavni sadržaj

Počinje 9. Liburnia film festival!

U srijedu, 24. kolovoza u Lučici Ičići, započinje deveti po redu Liburnia film festival. Kroz četiri festivalske večeri publika će na otvorenoj pozornici u Ičićima imati priliku pogledati 18 recentnih dokumentarnih filmova.

12 filmova po izboru Olivera Sertića konkurira za nagradu publike i stručnoga žirija u sastavu: Morana Komljenović, Vladan Petković i Jusuf Šehić, dok će 6 filmova biti prikazano izvan konkurencije u regionalnom i gostujućem programu.

Festival otvara film Miroslava Sikavice Od 6 mjeseci do 3 godine u produkciji Fade Ina kao dio gostujućih programa, dok će u nastavku prve festivalske večeri biti prikazana još tri dokumentarna filma, Ratni reporter Silvestra Kolbasa, Pjesma za novčić Valentine Klasić, te film Rock'n'Roll je kriv za sve?, riječkog dvojica Deana Lalića i Sanjina Stanića.

Nakon projekcija, u glazbenom dijelu programa, nastupit će Dubravko Lapaine, hvaljeni i nagrađivani glazbenik, jedan od najcjenjenijih didgeridoo izvođača u svijetu.

Projekcije filmova započinju u 20 sati i 30 minuta uz slobodan ulaz a više informacija o cjelokupnom programu dostupno je na službenim stranicama.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.